Brad Schruers

I'LL SHOOT YOU

STIJLEN

Welk project kan ik voor je fotograferen?

HUWELIJKSFOTOGRAFIE

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje met je partner?

Dan wil je deze onvergetelijke dag ongetwijfeld laten vastleggen met stijlvolle en unieke beelden. Maak alvast kennis met mijn werk en bekijk eerdere huwelijksreportages van mijn hand. Spreekt mijn stijl je aan? Ik zou het een eer vinden om jullie bijzondere feestdag te vereeuwigen met foto’s waar je nog jaren van nageniet.

SPORTFOTOGRAFIE

Organiseer je binnenkort een sportief event? Of ben je zelf sporter en wil je jouw inspanningen en prestaties op unieke wijze laten vastleggen?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik heb zowel front- als backstage ervaring. Ontdek hier de reportages die ik eerder vastlegde en oordeel zelf. Hebben we een match? Ik ga graag voor je aan de slag!

EVENTFOTOGRAFIE

Events die jij organiseert zijn indrukwekkend, verrassend en onvergetelijk. En dat zie je graag vertaald in de beelden die je er achteraf van bekijkt. Ook daarin wil je die emotie en sfeer van dat moment kunnen proeven. En je wilt het beeldmateriaal liefst zo snel mogelijk delen met anderen. Via je sociale media en op je website. Kies voor foto’s die helemaal zijn afgestemd op jouw verwachtingen.